I’m back – mijn leven als stagiair, afstuderen en meer.

13475017_1023377397728044_510950091320998456_o schermafbeelding-2016-08-22-om-15-38-35
Het afgelopen half jaar was een rollencoaster. Het is super snel voorbijgegaan en ik heb (heel slecht sorry) gewoon niet echt geschreven in die periode. Maar ik ben terug! En de wekelijkse artikelen gaan gewoon weer komen. Ik heb er zin in ieder geval!
Even het afgelopen half jaar in een notendop: Ik heb mijn minor in Leeds afgerond in Januari, dit is gelukkig super goed gegaan. Stiekem ben ik wel trots op hoe het allemaal gegaan is, heb veel portfolio waardig werk gemaakt dus dat is fijn. Ik ben van plan een aantal artikelen te wijden aan het lopen van een minor in het buitenland. Zou jij dit leuk/interessant vinden om te lezen?

Daarna ben ik in April stage gaan lopen bij VBAT in Amsterdam, ik heb me hier vooral gericht op branding. Dit houd in dat je goed kijkt naar hoe een bedrijf over komt bij de doelgroep, en hoe het bedrijf over zou willen komen bij de doelgroep. Als ontwerper is het dan de bedoeling dat je gaat kijken naar hoe je een bedrijf op een juiste manier kan presenteren en visualiseren om een juiste merkbeleving te creëren. Zo heb ik voor diverse merken animaties, logo’s, iconen, covers etc gemaakt. Maar ook heb ik een aantal fotografie klusjes gedaan. Eigenlijk vind ik het stiekem een beetje jammer dat school weer is begonnen? Nu moet ik dan toch echt gaan nadenken over dat afstuderen…

Afstuderen. Ja. Belachelijk eigenlijk gewoon dat de tijd zo snel voorbij gaat. Is het goed als ik daar morgen over na ga denken? Of overmorgen? 

daisy

Ik heb in ieder geval weer veel zin om te bloggen en diy’s met jullie te delen, tot snel :).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s