A cup of candle [DIY] [video]

DSC07718

Dit was zo leuk om te doen! En het ging zo heftig fout. En dat is iets dat ik (en veel andere bloggers) normaliter niet zo snel laat zien… Uiteindelijk is het toch nog goed gekomen en heb ik mijn oma er erg blij mee gemaakt. Dat het fout ging is eigenlijk heel fijn, nu kan ik jullie juist goed adviseren hoe het dan wel moet. Het is namelijk helemaal niet zo moeilijk als dat het eruit ziet. Smelten + gieten = klaar (moet je wel een giet-dingetje met tuitje kiezen. Anders valt alles ernaast). Als bewijs en verduidelijking heb ik het proces van het maken gefilmd. Zodat je precies kan zien hoe het moet, en wat er bij mij fout ging. 

Wat heb je nodig?
• Een kopje
• Een kaars
• Een lont (Ik heb de lont uit de kaars gehaald. Je kunt ze natuurlijk ook los kopen).

Let op: In principe is het een kwestie van de kaars smelten en dan gieten. Wat er bij mij fout gegaan is is dat het bakje waarmee ik wilde gieten geen tuitje had. Waardoor alles ernaast viel…

Oké hier komt het filmpje: 

Vergeet het filmpje niet in hd te zetten. Anders vliegen de pixels je om de oren ;).

Achteraf natuurlijk heel logisch dat het fout ging op deze manier. Heb er gewoon niet bij stil gestaan denk ik. Oei oei oei.

Ben heel erg benieuwd wat jij van deze diy vindt! Ga je hem ook proberen? Zo ja: dan zou ik het heel leuk vinden als je het resultaat met me deelt! Dit kun je doen op social media met #acupofcandle .

4 gedachtes over “A cup of candle [DIY] [video]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s