De kringloop is mijn beste vriend

kringloop

Ik ben echt een fan van kringloopwinkels. Altijd al geweest overigens, ik vind het leuk om deftige kleding te passen en oude meubels op te knappen. Ik was al weken op zoek naar een krukje als dit (melkkrukje?). Had zelfs al op diverse krukjes geboden via marktplaats. Maar kreeg steeds de reactie dat ze er minstens €20,00 voor wilden hebben. 

En toen; tromgeroffel kwam ik dit krukje tegen in een kringloop winkel zo’n 15 minuutjes fietsen. Zo fijn, dit was ‘bijna helemaal’ wat ik zocht. Dolgelukkig kocht ik het krukje voor €2,50 wat dus wel een groot verschil is met die €20,00 en liep ik naar buiten. Pas buiten besefte ik dat ik ook nog 15 minuten terug moest fietsen. Het krukje is gemaakt van heel zwaar houd en ik zag de bui al hangen. Gelukkig kwam er een hele lieve meneer naar buiten gerend met een stuk touw. (Hij zag me naar buiten lopen en een beetje bedenkelijk kijken). Dat probleem was dus ook weer opgelost! Al ging het niet heel soepel…

Beetje schuren, likje pastel blauwe verf en klaar is kees!
Ik vind hem erg leuk geworden en hij staat zo schattig met die cactusjes!

Het leuke aan dit soort dingen vind ik dat je kan blijven schuren en verven. Dus als ik dit kleurtje zat ben over een maand; doe ik het gewoon opnieuw.

4 gedachtes over “De kringloop is mijn beste vriend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s